Advertisement

Két multiplatform demó is érkezni fog a Pro Evolution Soccer 2012-höz

2011. augusztus 23.
1.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami legfrissebb közleménye szerint két kipróbálható változat is érkezni fog a Pro Evolution Soccer 2012-höz, sőt mi több, az egyik ilyen demonstráció már ezen a héten, egészen pontosan augusztus 24-én.
Advertisement

Ebben a kipróbálható változatban megtapasztalhatjuk a Teammate Control újdonságait, a mesterséges intelligencia frissítéseit és 10 perces meccseket játszhatunk olyan csapatok oldalán, mint a Manchester United, az AC Milan, az FC Porto, az S.S.C Napoli, a Santos FC és a C.A. Panarol.

A második kipróbálható változat ezzel szemben már többet mutat majd a végleges játékból. Ehhez egyelőre még nem rendeltek pontos megjelenési dátumot az illetékesek, de biztosan a végleges változat előtt, valamikor szeptember közepén válik elérhetővé, betöltését követően pedig a meg nem nevezett friss opciók mellett újabb csapatokat vonhatunk irányításunk alá, akik név szerint a következők: Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America és Sport Club Internacional. Kíváncsian várjuk, hogy mit lép minderre a FIFA-sorozat.
Advertisement
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

PES sokkal jobb mint a FIFA. Ez a demo nagyon nagyon jó ötlet!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Szerintem semmit nem lép az EA. Atombiztosnak hiszik magukat. Pedig ez az egyetlen játék, ami komolyan versenyezhet egy EA riválissal.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt