Két DLC-nyi tartalom jöhet egyben az Elden Ring-hez

2023. május 30.
20.4291
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy frissen felbukkant pletyka szerint a FromSoftware első DLC-je az Elden Ringhez hatalmas mennyiségű tartalmat fog szállítani, a Shadow of the Erdtree című bővítmény két DLC méretével vetekedhet.

A nyílt világú RPG-hez február végén hivatalosan is bejelentették az első bővítményt, azonban a címen és egyetlen koncepciórajzon kívül semmilyen információt nem osztottak meg a DLC-ről. Miközben a hivatalos hírek várunk, az ismert szivárogtató, Lance McDonald az interneten tovább növelte a Shadow of the Erdtree körüli felhajtást.

Egy nemrégiben közzétett Discord-bejegyzésben McDonald kijelentette, hogy a bővítmény egy egészen komoly, két különálló DLC-vel egyenértékű frissítés lesz, már csak azért is, mert a fejlesztő végül az összes, a megjelenés utáni tartalmi tervét ebbe az egy bővítménybe rakta. A dolgok jelenlegi állása szerint a Shadow of the Erdtree lesz az egyetlen Elden Ring-kiegészítő, zárta gondolatait McDonald.
Elden Ringhez hatalmas mennyiségű tartalmat fog szállítani, a Shadow of the Erdtree című bővítmény két DLC méretével vetekedhet.'>
2 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az úgy korrekt bakker!

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem aprózzák el! röhögő smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja