Két bővítmény már biztosan jön a Diablo IV-hez

2023. június 06.
17.1231
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Eddig a Diablo IV elég jól kezeli a korai hozzáférésű indítást, nem érkezett jelentés arról, hogy a szerverek összeomlottak volna, bár úgy tűnik, hogy bizonyos osztályok és buildek még némi finomításra szorulnak, a játékosok jól szórakoznak.

Úgy néz ki, hogy a móka a jövőben is folytatódni fog, a Kinda Funny Gamesnek adott interjújában a cím általános igazgatója, Rod Fergusson elárulta, hogy a Blizzard hogyan tervezi az új Diablo fenntarthatóságát:

Párhuzamosan kell építenünk a dolgokat. Most, amikor itt ülök, épp most készülünk elindítani a főjátékot, befejezzük az első évadot, dolgozunk a második évadon, dolgozunk az első bővítményen, elindítjuk a második bővítményt - mindez most történik. Még el sem indítottuk a játékot!


Fergusson nem árulta el, hogy pontosan mi lehet ezekben a bővítményekben, de vélhetően új játszható területekre, gonosztevőkre és talán még új osztályokra is számíthatunk. Az szintén nem derült ki az interjúból, hogy mikor érkezhetnek ezek az új bővítmények, vagy hogy mikor lesz a Diablo IV első szezonja.
Diablo IV elég jól kezeli a korai hozzáférésű indítást, nem érkezett jelentés arról, hogy a szerverek összeomlottak volna, bár úgy tűnik, hogy bizonyos osztályok és buildek még némi finomításra szorulnak, a játékosok jól szórakoznak.'>
4 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Várom már a tesztet, addig biztos nem veszem meg.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

MAximalizálják a bevételt, ebben biztos vagyok. mosolygó smiley

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nyilván ezer rókabőr lesz..

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Lesz ott még sok szerintem. mosolygó smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja