Kedvenc kukacaink helyett egy kooperatív roguelike akció érkezik idén a Team17-től

2024. március 23.
4.7091
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Worms széria kiadásáért is felelős Team17 nevű kiadó hivatalosan is bejelentette legújabb kooperatív roguelike játékát, amely SWORN címen érkezik valamikor még idén, Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

A SWORN címen futó alkotásban hőseink Artúr király legendás várában, Camelotban találják magukat, ahol az életükért szóló harcot kell vívniuk a kerekasztal lovagjai ellen. Ebben a kooperatív roguelike akcióban egy olyan utazásra hív minket ezen kaland, amelyet egyedül de akár barátaink oldalán is átélhetünk.

A készítők elmondása szerint fontos lesz kihasználni a "többet ésszel mint erővel" közmondás mondanivalóját és ezt a gyakorlatba is beleültetni a játék során, hiszen a harcokhoz társuló logikai lehetőségek tárháza elég nagy lesz ebben az alkotásban.

A pontos megjelenési dátum bár nem ismert, egy biztos, miszerint már idén a "kezeink között" tudhatjuk a SWORN című projektet. PC-n jelenleg is fut egy próbaverzió, amit a hivatalos oldalról érhettek el, SWORNgame.com/onboarding/login' target='_blank' rel='nofollow'>ezen a linken keresztül. Alább pedig megtekinthető, a bejelentéshez dukáló videós előzetes is.

Nézd nagyban ezt a videót!SWORN címen érkezik valamikor még idén, Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 napja

NAGYON adja! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 napja

Na ez máris várós nálam.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 napja

Ez király! mosolygó smiley

válasz erre
SWORN
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaiPet profilja