Jövőre érkezik a Football Manager 2023, vadonatúj platformokra is ellátogat a játék

2022. szeptember 08.
5.6271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Sports Interactive és a SEGA ikonikus focis menedzserjátéka, a Football Manager jövőre érkezik majd, a vadiúj bejelentő előzetes mellett egyéb érdekes részleteket is megtudtunk, számos új platformra ellátogat majd a focis menedzser játék.

A focis program többek között most már PlayStation 5 konzolon is elérhető lesz, a készítők állítása szerint a Dualsense kontroller funkciói is ki lesznek használva. A konzolos verzió mellett a mobilos kollégák sem fognak szomorkodni, egy év kihagyás után a népszerű Touch sorozat visszatér az Apple Arcade platformon keresztül az Apple készülékekre.

Az új platformok mellett egyéb újdonságokra is számíthatunk a Football Manager széria következő részében. A lelátók minden eddiginél élettel telibbek lesznek, rengeteget finomítottak a fejlesztők a játékmeneten, állításuk szerint a következő hetekben rengeteg új funkcióról rántják majd le a leplet.

Új licencelt tornák, mint az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga vagy az UEFA Konferencia Liga is bekerül majd a játékba, ami az első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában. A Football Manager 2023 Touch elérhető lesz Nintendo Switch konzolokon is, emellett PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S platformokra, PC-re, Androidos és iOS-es eszközökre is ellátogat majd a játék 2023 november 8-án.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

Menedzser játékokban nagyon **** vagyok. Sajna.

válasz erre

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

Jobban megy mint a FIFA.

válasz erre
Football Manager 2023
22.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja