Jövőre érkezhet a Mortal Kombat 2 mozifilm

2024. május 15.
7.1071
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros bejelentette, hogy idén már biztosan nem, a jövő évben azonban biztosan a mozikba kerülhet majd a sokak által régóta várt Mortal Kombat mozifilm folytatása, amelyre egyszerűen Mortal Kombat 2 név alatt hivatkoztak.

Miután az első rész csak a mozikban 84 millió dolláros bevételt termelt, nem volt kétséges, hogy jöhet a folytatás, sőt mi több, a Warner már napra pontos dátumot is közölt a terveikről, így egészen konkrétan 2025. október 24-én számíthatunk majd a Mortal Kombat 2 mozifilm érkezésére, méghozzá ismét Simon McQuoid rendezésében.

A filmben a korábbi szereplők jelentős része is visszatér, így itt lesz Lewis Tan, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Jessica McNamee, Mehcad Brooks és Max Huang is többek között, de biztosan érkeznek új arcok is, mert olyan új játékbeli karakterekkel bővül most a sztori, mint Johnny Cage, Baraka, Kitana, Jade, Quan Chi és Shao Kha.
4 hozzászólás

totyak

1 hete és 5 napja

Nem mondom, hogy az első rész áll leejtős volt, de tetszett és nyitva is hagyták a történetet, így szeretettel várom a folytatást. Én a régi Mortal filmeket is szerettem, pedig azok sem voltak hibátlanok.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 6 napja

De lassan készül...

válasz erre

VaPe

1 hete és 6 napja

Gondolom nem a mozikba.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 6 napja

Már kíváncsi vagyok rá. Nekem bejött az előző.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja