Jövő héten jelenik meg a Cognition: An Erica Reed Thriller kalandjáték első epizódja

2012. október 24.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Phoenix Online Studios és a The Silver Lining csapatai bejelentették, hogy végre elkészültek a Cognition: An Erica Reed Thriller kalandjáték első epizódjával, amit még ebben a hónapban, egészen pontosan október 30-án tesznek elérhetővé PC-re és Macintoshra is.

A klasszikus point n click kalandban egy bostoni FBI ügynök, Erica Reed bőrébe bújhatunk, aki éppen egy rejtélyes sorozatgyilkos után nyomoz, az ügyben pedig nem mások, mint mi fogunk segíteni neki.

Az alkotás a hagyományos kalandjátékos elemekből építkezik, így a point n click stílus mellett fejtörők, komplex karakterek és összetett, valamint csavaros történet is vár majd ránk.

A játék epizodikus formában, négy darabban fog megjelenni, amelyekért 10 dollárt fizethetünk felvonásokért, de lehetőségünk lesz Season Pass vásárlására is, amiért cserébe 30 dollárt kell kiadnunk.
Cognition: An Erica Reed Thriller kalandjáték első epizódjával, amit még ebben a hónapban, egészen pontosan október 30-án tesznek elérhetővé PC-re és Macintoshra is.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 5 napja

Nagyon nagyon várós!

válasz erre
Cognition: An Erica Reed Thriller
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja