Ismét átélhetjük gyerekkorunk kedvenc halacskájának történeteit

2024. március 03.
4.6561
Remulto profilja, adatai
Remulto
Megjelent a napokban a Freddi Fish and the Case of the Missing Kelp Seeds Nintendo Switch verziója, amelyben Freddinek és barátjának Luthernek egy új kalandban lesz részük, ahol Grouper nagymama eltűnt magjait kell megtalálnunk.

A Humongous Entertainment fejlesztői 1992 óta tanítási céllal, point 'n' click kalandjátékokat készítettek, amelyek elég hamar bevették magukat a gyerekek és a felnőttek szívébe is. A készítők többek között olyan, méltán híres szériákat alkottak mint a Freddi Fish epizódjai, de nem szabad megfeledkezni a Pajama Sam, a Spy Fox és a Putt-Putt videojátékról sem.

Rengeteg díjat zsebelt be a cég, hiszen nagy sikernek örvendett minden játékuk. Pár éve úgy döntöttek, hogy az eredetileg PC-re megjelent játékokat újra kiadják Playstation 4-re és Nintendo Switch-re is. A Freddi Fish szériában a történetek Freddi, a halacska köré fonódnak, aki legjobb pajtijával Lutherrel mindig új kalandot szemel ki magának. A múltból újra visszaköszönő alkotás megjelenéséhez egy videós előzetes is kiadásra került, amely alább tekinthető meg.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jajj, ez így felnőtt fejjel nekem már nagyon nem...

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem igazán emlékszem rá.

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

WTF? meglepett smiley

válasz erre

XXL

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Cukis játék, telóra nekem van egy hasonló ami állatoknak is javasolt a cicámmal azzal szoktunk játszani mosolygó smiley Köszi az infót mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja