Ingyenesen tölthető le a Duelyst forráskódja

2023. január 12.
37.2031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Ritka, amikor egy fejlesztő úgy dönt, hogy ingyenesen kiadja a játék forráskódját és eszközeit, lehetővé téve a közösség és az indie fejlesztők számára, hogy tetszésük szerint használhassák azokat, nincs szükség jóváhagyásra vagy engedélyre.

Ennek ellenére a Counterplay Games most a Githubon adta ki a Duelyst anyagait, így támogatják az indie fejlesztőket és a közösséget, azáltal, hogy szabad hozzáférést biztosítanak számukra, hogy saját projektjüket, játékukat megépíthessék és akár pénzzé is tegyék. 2020 elején jelentették be, hogy leállítják a kártyagyűjtögetős szerepjáték szervereit, most, három évvel később pedig közölték, hogy kiadják a forráskódot.

A Counterplay Games közleménye szerint a mai napig szeretettel gondolnak vissza arra, amit az ő kis játékuk elért, és a Redditen és a Discordon nosztalgiáznak a közösségükkel, az emberek pedig még mindig beszélnek a Duelystről. Azt írták, az ipar változásai legsúlyosabban az indie fejleszőket sújthatja legjobban, ezért úgy gondolják, a feltörekvő fejlesztők támogatásának egyik módja a régebbi játékok forráskódjának kiadása.

Úgy vélik, ez tökéletes ajándék azoknak, akik saját fordulóalapú stratégiákat szeretnének létrehozni, saját játékukat pixel arttal díszíteni, vagy akár csak újraéleszteni a Duelystet. Izgatottan várják, milyen új életet kap a Duelysttel kapcsolatos munkájuk a rajongók kezeiben.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Hát én ebbe belelesek! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Iszonyat menő arcok.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Korrekt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja