Immortal: Unchained - sci-fi akciójáték érkezik a Dark Souls nyomdokain

2017. augusztus 23.
4.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy a jövőben a játékipar egyik legnagyobb divatját a Dark Souls-koppintások jelentik majd, hiszen sorra jelentik be az olyan újabb indulókat, mint amilyen az Immortal: Unchained is.

A kérdéses alkotást a svéd Toadman Interactive készíti, ami egy sci-fi hatásokat felvonultató külső nézetes akció-RPG lesz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, a jövő esztendőre esedékes megjelenési dátummal, valamint egy őrült futurisztikus fantáziavilággal.

Az Immortal: Unchained főhőse a készítők leírása szerint egy élő fegyver lesz, akivel valamiféle ismeretlen eredetű kataklizma ellen kell harcolnunk. Karakterünk teljes testre szabhatósággal rendelkezik majd - hat eltérő diszciplína közül válogathatunk a számára kezdetben -, a kampány során pedig több mint 100 fegyver, köztük a jövőt megidéző lőfegyverek várnak ránk páncélok és egyéb kiegészítők társaságában, amelyek segítségével kilenc eltérő világban kell rendet csapnunk.

Ha elképzelni sem tudod, hogy mi fán terem az Immortal: Unchained, nézd meg az ígéretes bemutatkozó trailert hozzá, ami bár sokat nem mutat, de az a néhány másodperc is éppen elegendő ahhoz, hogy eldönthesd: érdemes-e figyelni rá vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!Immortal: Unchained is.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Meglátjuk mi lesz ebből, egyelőre engem nem győzött meg. Ha jó lesz a sztori, az sokat tud dobni rajta.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ígéretes!

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Whoáááá hangulat csillagos ötös!

válasz erre
Immortal: Unchained
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja