Így fognak festeni a felújított GTA-játékok, avagy traileren a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition!

2021. október 22.
81.7501
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rockstar Games közölte a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition megjelenési dátumát, valamint mint azt megtudtuk, a felújított kollekció digitálisan és fizikailag is megjelenik.
 

A digitális változat november 11-én jelenik meg, a fizikai kiadás pedig december 6-án érkezik. A GTA 3, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas játékokat tartalmazó Definitive Edition átfogó frissítéseket és modern játékmenet-javításokat tartalmaz majd, mint például a teljesen újjáépített világítási rendszer, a javított árnyékok, időjárás és tükröződések, a frissített karakter- és járműmodellek, az új, nagyobb felbontású textúrák az épületeken, fegyvereken, utakon, belső tereken és sok másban.

Emellett számos környezeti fejlesztést is tartalmaz, köztük teljesen új lombozatot, simább felületeket és megnövelt látótávolságokat, amelyek új szintű mélységet és tisztaságot biztosítanak. A Rockstar szerint a fejlesztések ellenére a játékok megőrzik az eredetiek klasszikus megjelenését és hangulatát. Ha ez még nem lenne elég, akkor ott van a hab a tortán, miszerint a GTA V irányítási metódusát veszik át a felpiszkált variánsok.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kicsit színesebb itt ott, kicsit kalapálva lett a grafika (15 évvel ezelőtti szintre), de összességében ez nem egy letaglózó trailer...

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez nem lett valami meggyőző.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem lesz annyira ****, elég sokat kihoztak belőle azért.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Teljesen világos miért is kellett lelőni a modokat, azok ingyen szebb kinézetet varázsoltak a játékba, ez meg mégiscsak 21 ezer Ft lesz. A hivatalos leírás egyébként a PC-s és PS5-ös fizikai kiadásokat nem említi. Nem tudom, hogy csak kimaradt, vagy valamiért azokat nem készítenek.

Szomorú vagyok, mert ha csak digitális lenne belőle, nem is érdekelne, de szeretem gyűjteni a fizikai kópiákat, előbb-utóbb csak a polcra kellene tenni.

válasz erre
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaMikee profilja