Ígéretes bemutatóval erősítették meg a Dragon's Dogma 2 megjelenési dátumát

2023. november 30.
4.8831
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Dragon's Dogma 2 bemutatóján megerősítették, hogy a régóta várt folytatás március 22-én érkezik PS5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re, az előrendelések már élnek, a videóból pedig kiderült, mire számíthatunk a megjelenéskor.

Hideaki Itsuno, a Dragon's Dogma 2 rendezője és Yoshiaki Hirabayashi producer egy új trailert és játékmenetet is bemutattak az akció-RPG-hez, láthatunk új ellenségeket, valamint mélyebb betekintést a történetbe és a játékmenetbeli döntésekbe.

A kaland két nemzetet tartalmaz, amelyek eltérő módon viszonyulnak a Sárkány fenyegetéséhez, az előzetesben láthatjuk az elfek enklávéját, a karakterkészítőt és több szörnyetegre is fény derült. A Dragon's Dogma 2 alapváltozatán kívül egy digitális Deluxe Edition is kapható lesz.

Utóbbi egy új utazás csomagot tartalmaz és olyan játékbeli tárgyakat, amelyek segítenek az utazás során, mint például egy egyedi kempingkészlet, Rift-kristályok, Dragon's Dogma zene- és hanggyűjtemény. A Standard Edition előrendelői mind a négy kezdő hivatáshoz kapnak egy-egy bónusz fegyvert, a digitális előrendelések pedig egy Ring of Assurance játékbeli kiegészítőt biztosítanak.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

muki

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Brutttttál! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

3 hónapja,

Nagyon állatul néz ki!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja,

Nagyon dög!

válasz erre

Tommy

3 hónapja,

Iszonyat hangulatos, nagyon jól néz ki!

válasz erre
Dragon's Dogma 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja