Húsz év után egy új résszel fog bővülni a kultikus Fatal Fury széria

2022. augusztus 08.
4.9251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A legendás verekedős játék, a Fatal Fury/Garou sorozat rajongói örülhetnek, mivel húsz év után az SNK Playmore csapata feléleszti hamvaiból a szériát, az új részhez pedig kaptunk egy rövid kedvcsináló előzetest is.

A legutolsó epizód, a Garou: Mark of the Wolves több mint húsz évvel ezelőtt jelent meg még 1991-ben Neo Geo gépekre, úgyhogy már tényleg ideje volt egy friss résznek, az idei EVO bajnokság keretén belül aztán az SNK be is jelentette az új epizódot.

Sajnos még nincs infónk arról, hogy pontosan mikor és milyen platformokra érkezik a bunyós játék, igazából a pontos címet sem tudjuk még. A sorozat "eltűnése" óta jópár Fatal Fury karakterrel találkozhattunk már más SNK-játékokban: Terry Bogard, Andy Bogard, Joe Higashi és Geese Howard feltűnésére minden bizonnyal a hazai pályán is számíthatunk majd.

A bejelentés mellé kiadott rövid kedvcsinálóban feltűnik a széria ikonikus főhőse és játszható karaktere, Rock Howard, amiből arra lehet következtetni, hogy az új rész a Mark of the Wolves történései után veszi majd fel a fonalat.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja

Fura lett a trailer hozzá, olyan amatőr..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja

Nagy kedvenc verekedős játékom volt, úgyhogy ez egy örömhír így ma estére. mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
EVO 2022
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja