Advertisement

Hosszú idő után ismét hallatott magáról a The Day Before

2023. január 03.
5.8251
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Fntastic régóta várt online zombis/túlélős MMO-játéka, a The Day Before hosszú hallgatás után ismét életjelet adott magáról, ezúttal az Nvidia CES-konferenciáján mutattak nekünk vadiúj részleteket a túlélős programból a készítők.
Advertisement

A legutóbbi hír az volt a The Day Before-al kapcsolatban, hogy 2023 március 1-re tolták át a zombis lövölde megjelenést, a csapat ugyanis közben átállt az új Unreal Engine 5 grafikus motorra. A hírt követően nem is hallottunk többet a játék felől, szerencsére a készítők az Nvidia CES-konferenciáján ismét megmutatták az online túlélőjátékot.

Habár a videó nem kimondottan hosszú, viszont ismét megcsodálhattuk a The Day Before brutális látványvilágát, továbbra is elképesztően néz ki a külső nézetes lövölde. Egy halálos vírus sújtotta posztapokaliptikus világban kell majd túlélnünk, fegyvereket és élelmet kell gyűjtenünk, miközben megküzdünk a zombikkal és a többi túlélővel.

Szerencsére már nem is kell sokat várnunk a zombis lövöldözős játék megjelenésére, ugyanis ha minden jól alakul, a The Day Before idén tavasszal, 2023. március 1-én fut majd be PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Rohadt jól néz ki!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Remélem azért földi halandó gépén is el fog futni. Brutál jól néz ki!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na végre, ez is valami. Várós!

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaKisember001 profilja