Holnap indul a THQ Nordic saját eventje, a THQ Nordic digital showcase 2022

2022. augusztus 11.
4.7581
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az osztrák videojáték-kiadó, a THQ Nordic nem volt megelégedve az E3 és a Gamescom expókkal, inkább csinált egy saját, önálló eseményt a játékainak, ami a holnapi napon indul majd el az esti órákban.
 

Az előadás időtartama nem lesz valami combos, kb. 45 percben fog beszélni a cég a készülőben lévő játékairól. Az esemény egészen pontosan holnap este 9-kor indul, az eventen pedig vadonatúj bejelentések, valamint frissítések és új infók is érkeznek majd a kiadó jelenlegi játékairól.

Minden bizonnyal a Destroy All Humans felújított verziójáról, a Destroy All Humans! 2 - ről, a SpongeBob játékról, a Jagged Alliance 3 című stratégiai játékról, az Outcast széria folytatásáról, az Outcast 2-ről is kapunk majd új infókat, emellett titkon reméljük azért, hogy eddig be nem jelentett címekkel is meglep majd minket az osztrák kiadó.

A közvetítést követhetjük majd Twitchen, Twitteren és Youtube-on is, érdemes lesz majd este bekapcsolódnunk a közvetítésbe, minden bizonnyal izgalmas bejelentésekben és vadiúj előzetesekben lesz majd részünk.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Patrik94 írta:
Gondolom Saints Row Saints Row meg egy kis Saints Row.
Rosszul gondolod. Csődeljárás alatt a THQ eladta a Deep Silvernek a fejlesztőket és az IP-t, így sosem került a Nordic-hoz.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Gondolom Saints Row Saints Row meg egy kis Saints Row.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Már ilyen is van.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem szoktam nagyon rákattanni ezekre, de lehet belenézek, úgysincs semmi gaming esemény mostanában.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja