Hivatalos: jön a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

2023. november 30.
18.6991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután tegnap idő előtt kiszivárgott, a Ubisoft nem sokat várt azzal, hogy formálisan és hivatalosan is bejelentse a Beyond Good & Evil huszadik évfordulós kiadását, ami sok újdonsággal hozza el a klasszikus élményt a modern platformokra.

A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition várhatóan 2024 elején érkezik majd PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, a középpontban a legendás kaland 4K/60fps-sel futtatható változatával, modernizált irányítással és hanganyagokkal, de az auto- és cross-save megoldások sem hiányoznak majd belőle.

A születésnapi kiadást érdemes lesz végigjátszani minden rajongónak, lévén egy új sztoriszál is bekerült - méghozzá egy kis kincsvadászattal kiegészülve -, a főszerepben Jade múltjával, de a játék egy galériát is tartalmaz majd, amivel a játék hátteréről tudhatunk meg többet.
kiszivárgott, a Ubisoft nem sokat várt azzal, hogy formálisan és hivatalosan is bejelentse a Beyond Good & Evil huszadik évfordulós kiadását, ami sok újdonsággal hozza el a klasszikus élményt a modern platformokra.'>
3 hozzászólás

rDAVE

3 hónapja, 1 napja

Ezt azért illik kihozni PS4-re is, van elég játékos. A 1080p és 60FPS is lazán meglehet.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 napja

Na de király! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 napja

Nagyon király, remélem nem lesz csalódás. Manapság már félek a felújításoktól. röhögő smiley

válasz erre
Beyond Good & Evil
1.720 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja