Hirai: A PS4 lesz az a platform, ami meghaladja a PS2 sikerét!

2014. május 23.
2.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony igencsak beletrafált a jóba a PlayStation 4-gyel, ezt pedig konkrétan a japánok is tudják, erre utal legalábbis, hogy Kaz Hirai egy vállalati meeting keretein belül állítólagosan igencsak pozitív jövőképet festett le a konzol kapcsán.

A Sony egyik vezére ugyanis a NeoGAF informátorai szerint arról szónokolt, hogy a PS4 lehet az a platform, ami alaposan túlléphet majd a PS2 sikerein, így nem csak több fogyhat belőle, hanem több profitot is termelhet majd, hiszen összességében a konzol már most nyereséges.

Elképesztő, hogy a Sony minderről már az újgeneráció elején nyíltan beszél, azonban a rendkívül erős hardvereladások, valamint a konzol népszerűsége minden kétséget kizáróan jó előjellel kecsegtetnek a japánok számára.
6 hozzászólás

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Lehet, hogy eladásokban jó lesz, de annyiféle minőségi játékot biztos nem tesznek le az aszalra... (egy komoly cím nincs rá)

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Azt nem tudom, hogy meghaladja-e a PS2 eredményei, vagy sem, de ezzel a géppel a nyerő oldalon tette le a vokság a Sony.

válasz erre

Yanez

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Az a kép zseniális! Ha tényleg meghaladja a PS2 sikerét, akkor az már legenda lesz.

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Xbox nagyon erötetenek érződik a PS mellet. PS mindig sikeresebb minden éren átgondoltabb ...

válasz erre

Milu86

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Egyelőre a One egy gyenge próbálkozásnak tűnik mintsem potenciális riválisnak, a Nintendo új hardverére kiváncsi leszek, mert a Wii U-val nagyon befürödtek, bár nem tudom elképzelni, hogy egy olyan kaliberű masinát hozzanak ki ami megszorongatja akár a box-ot akár a ps-t.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Nem rossz szándékból, de ahhoz jobban rá kellene menni az exkluzívokra, mert eladási listát darabszámban még mindig a PS2 vezeti, akkora számok elérése nem semmi móka lesz, valamint anno nem volt akkora konkurencia az Xbox és a GameCube személyében. Most azért ott a One és a Nintendo is kijöhet még valamivel, mivel valószínű, hogy hamarabb jönnek ki új konzollal, mint a másik két cég, mint ahogy a Wii U-val is tették. Igaz nagyobb konzol eladások lesznek, mint anno voltak, de akkor is ott a One, amiből többet adnak el az első Xboxnál és minimum egy Wii U, ami pedig hozza a GameCube eladásait, de egy Wii erősebb hardverrel még gondot okozhatna, lehet meg kellene lépnie a Nintendonak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt