Hatalmas gyűjtői kiadásban jelenik meg újra az eredeti Tomb Raider-trilógia

2024. május 22.
12.6161
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Tomb Raider I-II-III Remastered semmilyen fizikai kiadást nem kapott, a Limited Run Games csapata úgy döntött, hogy itt az ideje igazságot szolgáltatni neki, és a Crystal Dynamics engedélyévbel valami brutális dolgot alkottak.

Bejelentették ugyanis, hogy PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is elhozák dobozba zárva a játékot, sőt mi több, egy brutális gyűjtői kiadást is bemutattak hozzá, ami igaz, hogy 200 dollárba kerül, de garantáltan kielégíti majd a Tomb Raider-sorozat rajongóinak igényeit.

A csomag minden platformon megjelenik - még PC-n is, de nem lemezen, hanem pendrive-on -, méghozzá díszdobozos kiadásban, olyan extrákkal, mint a fémdoboz, a zenei CD, a térképeket összefonó könyv, prémium minőségű gyűjtőkártyák, a klasszikus Lara Croft pisztoly replikája, három darab posztet, valamint három Lara Croft figura.
3 hozzászólás

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Ez egy kicsit megkésett pakk szerintem...

válasz erre

totyak

3 hete és 5 napja

Nem értem ezt az egészet. Limited Run Games ha jól tudom saját kútfőből állít össze gyűjtői csomagokat, vagy olyan játékokat ad ki limitált darabszámban lemezen, ami amúgy csak digitálisan jött ki. Frankó ez a csomag, tele minden széppel, de itt jön a csavar, ugyanis hivatalosan is jönni fog egy dobozos kiadás szeptemberben, Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition címmel. Akkor a Crystal minek adott engedélyt a Limited Run-nak erre?

válasz erre

Moby Dick

3 hete és 5 napja

Az komoly kis pakk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljatotyak profilja