Hamarosan érkezik az Apex Legends következő nagy eseménye, a Gaiden Event

2022. július 18.
3.8271
Mikee profilja, adatai
Mikee
Július 19-én érkezik a Gaiden Event, aminek a keretei között egy "új" játékmódban vehetünk majd részt, emellett egy rakás új kihívás, kozmetikai elem, skin is érkezik természetesen a játékhoz.
 

Az új esemény két hétig tart majd, minden hét saját kihívási szintet fog tartalmazni és minden kihívás teljesítésével jutalmak üthetik majd a markunkat egészen augusztus 2-ig. Az első heti jutalmak között szerepel Fuse epikus skin-je, a Down Thunder, a Bionic Buddy fegyver charm és a Cloudburst kinézet. A 9 db jutalom közül azonban csak ez három kozmetikai elem, a többivel szintet léphetünk a Battle Pass-ben.

Az ingyenes jutalmak mellett pedig a játékbeli boltban is érdemes lesz szétnézni, mivel komoly akciók és leárazások is várhatóak. A második hét termése egy kicsit már soványabb, egy Apex Pack-et, valamint egy Gaiden Event Apex Pack-et szerezhetünk, ha a 2. hét összes kihívását teljesítjük. A jutalmak mellett természetesen egyedi, Gaiden tematikájú skinek is érkezni fognak a játékba, anime-stílusú outfiteket kap majd Revenant, Mirage, Octane, és Wattson is, sőt, Banglore-hoz elérhető lesz egy igazán különleges, Apex Commander Prestige skin.

Végezetül visszatér az Armed and Dangerous korlátozott idejű mód a World's Edge, az Olympus és a Storm Point arénák-ba. Ebben a játékmódban csak mesterlövész puskákat és sörétes fegyvereket használhatunk majd, ami néhány játékosnak, beleértve engem is, biztosan okozni fog pár "emlékezetes" pillanatot.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szépen bele is vetem magam. Ezer éve nem toltam.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na jó, ezt nem aprózták el!

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja