Advertisement

Hamarosan érkezik a crossplay az Arma Reforger-be

2022. július 16.
35.4151
marco profilja, adatai
marco
A Bohemia Interactive komoly sikereket ért el tavaszi megjelenése óta, azonban a játékosoknak egy dolog hiányozhatott eddig, ami nem más, mint a crossplay - ez a most megjelent hírek szerint megváltozhat hamarosan, azonban nem minden fenékig tejfel.
 

A tervek szerint ugyanis az új lehetőség csak és kizárólag PC és XBOX Series X|S között fog fennállni, a PlayStation 5 tulajdonosok egyelőre kimaradnak a jóból, és bár arra számítottunk, mostanra megjelenik erre a konzolra is a játék, ez nem így van.

A fejlesztők szerint a funkció jelenleg a tesztelés utolsó szakaszában van, és bár még nincs konkrét megjelenési dátum, a crossplay a "közeljövőben" fog megérkezni. Az Arma Reforger legújabb fejlesztői naplójából többek között az is kiderül, hogy a legtöbb problémát a rengeteg mod okozza a fejlesztés során.

Ezekből ugyanis annyi van, hogy nem tudják mindet tesztelni, a modok pedig összeakadnak egymással időnként ez pedig sok esetben a játék összeomlásához vezetnek. Beszéltek arról is, hogy az Xbox kiadás egér és billentyűzet támogatása még további fejlesztési időt igényel.
5 hozzászólás

VaPe

7 hónapja, 1 napja

Teszem is vissza, had aprítsam a kis kontrolleres noobokat.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 1 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

Moby Dick

7 hónapja, 1 napja

Van ám dolguk vele bőven.

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 2 napja

PS5 miért nem jön még?

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 napja

Bakker még ki sem próbáltam.

válasz erre
Arma Reforger
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt