Advertisement

Hamarosan egy Nier Replicant témájú frissítéssel fog bővülni a Rainbow: Six Siege

2022. november 16.
4.9271
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy érdekes crossover eseményt jelentett be a Ubisoft, a taktikai játékuk, a Rainbow Six: Siege a Square Enix szerepjátékával, a Nier Replicant kezd közös kollaborációba, az event során pedig a szerepjátékhoz köthető kinézetek és tárgyak érkeznek majd a lövöldébe.
 

A Nier Replicant ver.1.22474487139 játékhoz köthető eseményt a Ubisoft egy látványos előzetessel vezette fel, a Rainbow Six játék operátora, Maverick öltözött be az RPG főhősének a "gúnyájába". Természetesen a Grimoire Weiss néven ismert repülő könyv is megjelent az előzetesben, a látottak alapján a Square Enix szerepjátékából érkeznek majd különféle kinézetek, tárgyak és kiegészítők a taktikai lövöldébe.

Az M4, az AR-15.50 és az 1911 TACOPS kap majd egyedi kinézetet és különféle kiegészítőt. Természetesen a Ubisoft még nem fedte fel az event részleteit, a videóban felbukkan ugyanis YoRHa, ismertebb nevén Type B, még az is lehet, hogy a Nier: Automata karaktere, 2B is vendégszerepel majd az event során. A Ubisoft ígérete szerint az eventről többet is megtudunk majd november 21-én, hétfőn 15:30-kor a hivatalos YouTube csatornájukon.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ehh, nekem ez a játék már rohadt unalmas, bármit is tolnak bele.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon tolják.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt