Golftáskányi újdonság jön a PGA Tour 2K23-ba

2022. december 02.
35.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
PGA Tour 2K23 készen áll az ünnepi hangulat megteremtésére egy golftáskányi újdonsággal, köztük új pályákkal, új játszható karakterrel, limitált idejű kihívásokkal és ruházatokkal.

A Torrey Pines egy 36 lyukas nyilvános golfpálya, amely a PGA Tour Farmers Insurance Opennek is otthont ad, a tengerparti sziklák tetején, a látványos San Diego-i La Jolla területen fekszik. A Csendes-Óceán festői tájaival, mind az északi, mind a déli pályák ingyenesen elérhetőek lesznek a PGA Tour 2K23 játékosainak egy automatikus frissítésnek köszönhetően december 2-től.

Matthew Haag, ismertebb nevén Nadeshot, a Call of Duty egykori profi amerikai játékosa, a 100 Thieves alapítója, társtulajdonosa és vezérigazgatója játszható játékosként debütál a PGA Tour 2K23-ban december 15-én.

Indul egy kihívás január 5-től kezdődően öt héten át, amiben a játékosoknak 100 lyukra kell játszaniuk hetente, azok, akik teljesítik a 100 lyukat az adott héten, jutalomban részesülnek. December 8-tól 14-ig a játékosok szintén részt vehetnek egy új kihívásban, aminek részeként minél többször kell átlépni a 90 pontos határt 18 lyukas körökben. Minél többször lépik át ezt a határt a játékosok, annál több Barstool márkájú tárgyat gyűjthetnek be.

A Greyson Clothiers ruházatok, melyeket a PGA TOUR pro és PGA TOUR 2K21borítóra kerülő sztár, Justin Thomas is hord, valamint új Dude Perfect márkájú fekete, kapucnis pulóver is elérhetővé válik ebben a hónapban, melyet ingyenesen begyűjthet minden MyPLAYER a Pro Shopban.
PGA Tour 2K23 készen áll az ünnepi hangulat megteremtésére egy golftáskányi újdonsággal, köztük új pályákkal, új játszható karakterrel, limitált idejű kihívásokkal és ruházatokkal.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ejha, rendesen megpakolják tartalommal! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Jó a cím! röhögő smiley Nekem a golfjátékok mindig olyan felemásak, egy ideig elvagyok velük, de hosszútávon nem kötnek le.

válasz erre
PGA Tour 2K23
23.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaiPet profiljaBotyi profiljamarco profilja