Gépigényt, megjelenési dátumot és árat kapott a High on Life

2022. december 12.
5.3611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az eredetileg az év elején bejelentett High on Life egy történetvezérelt egyjátékos, első személyű lövöldözős játék, amelyet a Rick and Morty társalkotója fejlesztett ki és idén december 13-án adják ki Európában.

A PC-re és Xbox konzolokra érkező játékosok Xbox- vagy PC Game Pass előfizetéssel ingyenesen élvezhetik ezt a vicces lövöldözős játékot az induláskor. A PC-s és az Xboxos indulás is december 13-án - tehát holnap - lesz Európában, a Microsoft Store-ban 59,99 dollárért (nagyjából 23 ezer forint) előrendelhető.

Sajnos a Steamen nem elérhető az előrendelési lehetőség, ezért nem tudjuk az árát, így elképzelhető, hogy a High on Life Steam verziója a konzoloshoz képest olcsóbban válik elérhetővé. Az abszurd és a vicces elemek ellenére a High on Life +16-os értékelést kapott a PEGI-től az erős nyelvezet és a drogokra való utalások miatt. Bár ez egyfajta humor a Rick és Morty alkotótársától, szóval, ha valaki már látta a Rick és Mortyt, akkor tudja, mire számíthat a High on Lifetól.

PC-n minimum 50 GB szabad hely kell, 64 bites Windows 10, 8 GB RAM, Intel Core i5-4430K CPU @ 3.00 GHz-es procceszor, NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB), vagy AMD Radeon R9 290x (4GB) DirectX 11-es videókártya .

Nézd nagyban ezt a videót!



High on Life egy történetvezérelt egyjátékos, első személyű lövöldözős játék, amelyet a Rick and Morty társalkotója fejlesztett ki és idén december 13-án adják ki Európában.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

De beteg. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Szép színes game. mosolygó smiley

válasz erre
High on Life
19.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja