Gengszterré válhatunk a holnaptól elérhető Apex Legends frissítéssel

2024. március 25.
4.7111
Remulto profilja, adatai
Remulto
Március 26-án, azaz holnap érkezik az Apex Legends című free-to-play BR alapú FPS játékba a legújabb event, amely a Shadow Society néven fut, és rengeteg egyedi öltözéket kínál a fanatikusok számára.

A Respawn Entertainment folyamatos tartalmi kiegészítőkkel látja el hétről hétre az általuk készített Apex Legends alkotást, amely a multiplayer lövöldék körében még mindig az egyik legjobb FPS-ként van elkönyvelve. A napokban elérhetővé válik egy olyan újítás, amelynek keretein belül mi lehetünk majd az alvilág urai, hiszen kedvenc karaktereinkre - limitált ideig - gengszter öltözékeket szerezhetünk meg.

Ezeken felül kapunk egy teljesen új, négy fős módot is, amiben a többi csapat ellen harcolva területek megszerzéséért és birtoklásáért kell majd összecsapnunk. A készítők azt is elmondták, hogy 36 egyedi csecsebecse üti a markunkat, ha teljesítjük az újdonsült kihívásokat.

Az Apex Legends Shadow Society címen futó eseménysorozata holnaptól, azaz március 26-tól startol el. Emlékeztetőként itt hagyunk nektek egy videós kedvcsinálót is, amelyben rálátásunk lehet az érkező skin rengetegre is.

Nézd nagyban ezt a videót!Apex Legends című free-to-play BR alapú FPS játékba a legújabb event, amely a Shadow Society néven fut, és rengeteg egyedi öltözéket kínál a fanatikusok számára.'>
4 hozzászólás

Gólem

2 hónapja, 1 hete

A gengszterkedés mindig jó szórakozás röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete

Wow de király! Az ilyenre mindig vevő vagyok.

válasz erre

XXL

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Alig várom mosolygó smiley Holnap fel sem kelek este 19:00 után a gép elől mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát engem nem tud vis****ántani ez a játék...

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja