Gabe Newell: Amíg egy játék nincs "átsülve", addig a Valve nem tesz bejelentést

2012. február 20.
3.0351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Napról-napra egyre nagyobb méreteket ölt a rejtélyes "Half-Life 3" körüli felhajtás, és immáron Gabe Newell, a Valve főnöke is idejét látta reagálni a reklamációkra.

Hosszú évek óta nem hajlandó felemelkedni a Valve vasfüggönye, mely átláthatatlan falat képez köztünk és a hőn várt Half-Life 3 (vagy Episode 3?) között, azonban az eltelt esztendőkkel nemhogy cseppet sem lankadt a közönség kíváncsisága - de mind elszántabbá váltak.

Eme elszántságról tesz tanúbizonyságot az a Steam csoport is, amely a Valve jegét hivatott megtörni és amelynek tábora percről-percre nő. Nos, Gabe Newell úgy határozott, reagál ezekre a megmozdulásokra.

A Penny-Arcade-nek adott interjújában a Valve-főnök beismerte: "Tudjuk, hogy a fanok idegein táncolunk.

Meglehetősen frusztrál bennünket, amikor ilyen helyzetbe hozzuk őket. Igyekszünk olyan gyorsan haladni, amilyen gyorsan csak lehet, és próbáljuk megválogatni azokat a dolgokat, amik szerintünk a legértékesebbek ügyfeleink számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy jó ideje már annak, amikor sok-sok olyan játékunk volt, amiket az emberek imádtak - Counter-Strike, Half-Life, Portal, Left 4 Dead, és nem olyanok, amiknek a többségén egyszerűen gellert kaptak a rajongók - ugyanakkor szeretnénk biztosra menni abban, hogy azok a játékok, azok a történetek és azok a karakterek fejlődnek, miközben messze elkerüljük a sima egymást követő folytatásokat.


Gabe Newell elmondása szerint a vállalat csak azért tett némasági fogadalmat a jövőben esedékes címekkel kapcsolatban, mert egy percig sem akarják, hogy a tetőfokára hágó izgalmak orbitális csalódásba torkolljanak.

Mondhatni fordítva reagálunk és azt mondjuk 'oké, hadd süljön még egy kicsit a dolog, mielőtt felcsigázzuk vele az embereket'.
7 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

hát aztán oda ne süljön tulságosan,és senkinek ne kelljen!

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

"Tudjuk hogy a fanok idegein táncolunk!" Ez jó!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Szerintem nem erre célzott..

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez a ****i állandóan csak magyaráz de semmi konkrétat nem mond. Mindenesetre kicsit úgy tűnik nekem ebből, mintha csinálnák a HL3-at...

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nesze semmi fog meg jól...wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez majdnem hogy egy beismerés. Ügyesen bánik a szavakkal...

Am a kép tényleg ütős!röhögő smiley

válasz erre

Kekmedve

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Jó kép!röhögő smiley

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások