Friss Need for Speed Unbound játékmenet videók szivárogtak ki a netre

2022. november 27.
33.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A soron következő NFS-epizód, a Need for Speed Unbound sem ússza meg szivárgás nélkül, egy "lelkes" rajongó idő előtt kezdte el streamelni a legújabb részt, természetesen YouTube-ra fel is töltött egy rakat gameplay felvételt az autós játékból.

A Need for Speed Unbound megjelenése már a kanyarban van, viszont úgy tűnik, hogy valaki idő előtt pattant be a volán mögé, hősünk pedig annak rendje és módja szerint el is kezdte streamelni a játékot, a felvételeket pedig meg is örökítette az utókornak YouTube-ra.

A korábbi játékmenet videókkal összehasonlítva a kiszivárgott felvételek részletesebb betekintést nyújtanak a Need for Speed Unbound játékmenetébe. Megnézhetjük a játék impozáns járműparkját, sőt még a tuningolásba, a részletes testreszabási lehetőségekbe is betekintést nyerhettünk, hősünk egy Volkswagen Bogarat szedett szét csavarjaira.

Az utcai versenyekből, a riválisok elleni küzdelmekből és a rendőrök előli menekülésből is kaptunk egy kis kóstolót, szerencsére a szivárogtató kikapcsolta a rajzfilmes effekteket menet közben. Az a sanda gyanúnk, hogy az EA villámgyorsan le fogja vetetni ezeket a felvételeket, szóval még a december 2-es megjelenés előtt nézzétek meg őket, ha érdekel titeket a játék:



Need for Speed Unbound sem ússza meg szivárgás nélkül, egy "lelkes" rajongó idő előtt kezdte el streamelni a legújabb részt, természetesen YouTube-ra fel is töltött egy rakat gameplay felvételt az autós játékból.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 10 napja

Újfent meg kell állapítanom, verseny közben nem néz ki ****ul.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 10 napja

Lassan megszokom.. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 10 napja

Dudu kegyetlen jól néz ki! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Van amelyiken még jól is néz ki..

válasz erre
Need for Speed Unbound
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja