Fontos pert nyert meg a cheat-gyártók ellen a Destiny 2

2024. május 27.
10.5501
Botyi profilja, adatai
Botyi
Tavaly egy bíró megállapította, hogy az AimJunkies-nak több mint 4,3 millió dollárt kell fizetnie a Bungie-nak, miután 2021 júniusában panaszt nyújtottak be az AimJunkies és anyavállalata, a Phoenix Digital ellen szerzői jogok megsértése miatt.

Most egy másik ügyben a seattle-i esküdtszék megállapította, hogy az AimJunkies, a honlapot üzemeltető Phoenix Digital Group és a harmadik fél fejlesztő James May mindannyian felelősek a szerzői jogok megsértéséért. Nekik összesen 63 210 dollárt (22,3 millió forint) kell fizetniük a Bungienak.

Ráadásul May viszontkeresetet is benyújtott, azt állítva, hogy a Bungie "megkerülte a technológiai intézkedéseket" és kijelentette, hogy feltörték a számítógépét. Az esküdtszék ezt nem fogadta el és May ellen döntött.

És hogy ez miért ennyire fontos? Ez az első olyan per az Egyesült Államok történetében, ahol egy csalószoftver-értékesítőt találtak felelősnek a szerzői jogok megsértéséért, ami precedenst teremthet más csalószoftverek számára.
kell fizetnie a Bungie-nak, miután 2021 júniusában panaszt nyújtottak be az AimJunkies és anyavállalata, a Phoenix Digital ellen szerzői jogok megsértése miatt.'>
3 hozzászólás

muki

2 hete és 6 napja

Halottnak a csók.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 6 napja

Mondjuk a büntetés mértéke nem egy elrettentő példa...

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 6 napja

Helyes.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaBotyi profilja