Félórás bemutatón keresztül nézhettünk bele ismét a Hogwarts Legacy játékmenetébe

2022. december 14.
5.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Avalanche Software egy tartalmas bemutatóval érkezett, a Hogwarts Legacy játékmenetébe nyerhettünk ismét betekintést, a fókuszba a közlekedés, valamint a különféle varázslények kerültek, emellett a harcokból is kaptunk egy kis kóstolót.

A korábbi rosszhírek után, miszerint csúsznak a varázslós kaland előző generációs változatai, ezúttal jó hírekkel érkezett a csapat. Több mint félórás bemutató kaptunk, ezúttal főképp a közlekedés és a seprűvel történő repülés került a középpontba, a látottak alapján minden Potter-rajongó szeme könnybe lábad majd az örömtől.

Különféle varázslények nyergébe is pattanhatunk majd, a videóban látott mágikus lény, a Hippogriff is elérhető lesz a játékban. A csapat emellett kitért az RPG elemekre, a hősünkhöz kioldható fejlesztésekre, valamint az évszakok változását is megcsodálhattuk. A bemutatóban felfedte magát a Szükség Szobája, amit majd szabadon berendezhetünk.

A harcokból is kaptunk egy kis kóstolót, bossharcok és párbajok egyaránt színesítik majd a játékot. A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én varázsol majd el minket PC-n, PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon, egy kicsit később pedig PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is érkezik a varázslós program.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hogwarts Legacy játékmenetébe nyerhettünk ismét betekintést, a fókuszba a közlekedés, valamint a különféle varázslények kerültek, emellett a harcokból is kaptunk egy kis kóstolót.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Brutálisan fest! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hát azért az ágon átrepülést még ki kéne javítani... röhögő smiley De kegyetlen jól néz ki.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Rohadt jó, tényleg állat ez a game, de már nagyon játszanám inkább mint hogy nézegessem! röhögő smiley

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja