Fejlesztőt váltott a készülő Star Wars: KOTOR Remake, új csapat dolgozik a játékon

2022. augusztus 23.
4.8931
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy tűnik, hogy mégiscsak van remény a KOTOR rajongók számára, a BioWare kultikus Star Wars szerepjátékának, a Star Wars: Knights of the Old Republicnek a felújított verzióját egy kelet-európai csapat kapta meg.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake-t fejlesztő Aspyr Media komoly bajba került a fejlesztés során, a stúdió vezetősége elégedetlen volt a projekt haladásával, inkább más projektekre csoportosították át az erőforrásaikat.

A Bloomberg beszámolója szerint a projekt átkerült a Saber Interactive egyik kelet-európai stúdiójához, akik korábban már besegítettek a munkálatokba, a demó elkészítésében is részt vettek. A múlt héten az Embracer Group már közölte, hogy az egyik AAA projektje átkerült egyik stúdiójától a másikhoz, de pontos neveket akkor még nem tettek közzé.

A döntésben az is közrejátszhatott, hogy az Embracer Group, a Sony Interactive Entertainment és a Disney döntéshozói állítólag elégedetlenek voltak az Aspyr tempójával, ami végül a váltáshoz vezetett. Bízunk benne, hogy a projekt így minél előbb megvalósul, és hogy a rajongók megújult formában térhetnek majd vissza a Star Wars szerepjáték világába.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Végre, valami életjel.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem baj az csak jöjjön már!!!!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

De király hogy mégsem lett teljesen elkaszálva!

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez nagyszerű hír!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én már annak is örülök hogy folytatják a munkát.

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja