Fejlesztői bemutatót kapott az Outcast - A New Beginning

2024. március 08.
13.7911
Remulto profilja, adatai
Remulto
Friss, ropogós és egyben egy teljesen új videó érkezett a hamarosan megjelenő Outcast - A New Beginning című játékról, amelybe most betekintést nyerhetünk az egyik fejlesztő gondolataival megfűszerezve.

Adelpha világa különböző régiókra bontva működik, azonban a törzsek egymást között nem mindig élnek békességben. A mi feladatunk lesz, hogy a különféle nemzetek között, úgymond egy hídként funkcionálva, kapcsolatot teremtsünk a populáción belül, összekötve az elsőre ellentétes érdekek által vezérelt csoportokat, akik képesek megalkuvásra, ha a megfelelő diplomatikus módon, segítséget nyújtva mutatkozunk be.

Pablo Coma elmondása szerint a játékosok szabad kezet kapnak majd a fegyverek kialakításában, így ahelyett, hogy több száz harci eszközt kapnánk készhez, maga a felhasználó alakíthatja át az adott puskákat, teljesen új játékélményhez jutva ezáltal. Maga a videó, amiben részletes készítői elemzés hallható a játék lehetőségiről, alább tekinthető meg.

Outcast - A New Beginning című játékról, amelybe most betekintést nyerhetünk az egyik fejlesztő gondolataival megfűszerezve.'>
4 hozzászólás

muki

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Banyek ez egy hét és jön! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na ez brutál hangulatos!

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Iszonyat jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Várós! Nagyon várós! mosolygó smiley

válasz erre
Outcast - A New Beginning
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja