Végre valahára felszállási engedélyt kapott a Kerbal Space Program 2

2022. október 23.
5.2051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Megjelenési dátumot kapott az egyik leghányatottabb sorsú játék, a Kerbal Space Program 2, a fejlesztők egy több mint tízperces videóban mesélnek az űrhajós szimulátor második részéről, aminek az early access verziója jövő év februárjában érkezik majd.

Az űrszimulátor második részét, a Kerbal Space Program 2-t még a 2019-es Gamescomon jelentették be, azóta pedig négyszer csúszott a játék megjelenése, miközben kétszer is új stúdió vette át a projektet. Ezek után már nem volt sok reményünk abban, hogy valaha is felszállási engedélyt kap a Kerbal Space Program 2, szerencsére a fejlesztők ránk cáfoltak.

Az Intercept Games Squad csapata ugyanis közölte, hogy 2023. február 24-én zöld utat kap a Kerbal Space Program 2, elrajtol végre az early access verzió. A fejlesztők elmondása szerint a második epizód minden szempontból jobb lesz, mint az első rész, részletesebb testreszabási lehetőségekkel, rengeteg új alkatrésszel fog érkezni a program.

Az Intercept emellett az is megígérte, hogy a későbbiekben többjátékos módok, mod-támogatás, csillagközi utazás is bekerül a Kerbal Space Program 2-be, viszont 2023. február 24-én csak PC-re fog megjelenni a játék korai hozzáférésben, a konzolos kollégáknak még várniuk kell a felszállási engedélyre.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kerbal Space Program 2, a fejlesztők egy több mint tízperces videóban mesélnek az űrhajós szimulátor második részéről, aminek az early access verziója jövő év februárjában érkezik majd.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Mindig gyűlöltem ezt a játékot, rohadt lehangoló.

válasz erre
Kerbal Space Program 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja