Február lehet a Skull & Bones hónapja

2023. november 29.
18.9661
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint már csak három hónap választja el a Skull & Bones projektet attól, hogy végre lezáródjon szörnyű kálváriája, hiszen évek óta készülődik már a háttérben a projekt, ami egykoron a negyedik Assassin's Creed mellékszálaként indult.

Azóta azonban sok víz lefolyt már a Karib-tengeren, így a kalózos kalandot egymás után csúsztatták el, azonban az Insider Gaming jóvoltából most napvilágot látott egy friss megjelenési dátum, amely belsős forrásokra hivatkozva az utolsó és egyben végleges időpont lett a sorban és 2024. február 16-ra mutat.

Úgy tudni, hogy ez a dátum már tényleg végleges lesz a Skull & Bones kapcsán, ami 60 eurós árcédulával érkezik, de lesz egy 15-20 euróval drágított változata is, amely prémium kiadásként rengeteg extrával szolgál majd.
3 hozzászólás

drift3r91

3 hónapja, 1 napja

Végleges? Toltam az ZÁRT alfát, bétát. Már utána rá sem lehetett ismerni annyira elvitték más irányba és korántsem nézett ki késznek a koncepció. Persze utána lelkesen küldik a kérdőívet hogy milyen a játék és min változtassanak. Amennyire vártam annyira elengedtem. Aki ACBF kalózosdit és hangulatot vár hatalmasat fog csalódni. Ubisoft jó lenne ha felismerné az erősségeit már ha maradt és arra koncenctrálni mert 60 eurot ezért bolond aki kifizet. Rém gagyi időhúzós játék. Mélyül az a gödör ezzel a címmel nálam. Sajnálom a fejlesztőket de nincs előttük egy vezér aki mutatná az irányt. Lesze belőle egy farmolgatós evezgetős középszerű játék. Na ez a végleges nem a megjelenése! Egy Prince of Persia Remakebe tette volna ezt az energiát.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 napja

Meglátjuk, ebből még bármi lehet. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 napja

Nagyon várós!

válasz erre
Skull & Bones
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profiljaMonyo profilja