Fallout: New Vegas: Február 22-én PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik a Dead Money DLC

2011. február 07.
2.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a Microsoft-nak újfent nem volt elég pénze ahhoz, hogy örökös exkluzivitást váltson ki a Fallout: New Vegas jövőben érkező letölthető tartalmaihoz, ennek köszönhető, hogy a Bethesda a hétvége folyamán megerősítette a nagyvilág számára, február 22-én PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenhet a játék első letölthető tartalma, avagy a Dead Money.

Mindez azonban még nem minden, a Bethesda ugyanis kiugrasztotta a nyulat a kalapból, és bátran nézett a jövőbe.

Így kiderült továbbá, hogy az elkövetkezendő hónapokban még további bővítmények várhatók a játékhoz, amelyek természetesen szintén multiplatform darabok lesznek, tehát Xbox 360 mellett PC-re és PlayStation 3-ra is napvilágot látnak. Arról sajnos nem szólt a fáma, hogy az egyelőre még bejelentésre váró csomagok ideig-óráig szintén exkluzívok lesznek-e, de a lényegen ez már nem változtat, előbb vagy utóbb ugyanis biztosan megérkezik majd az összes platformra. A Dead Money DLC például már február 22-én!
Fallout: New Vegas jövőben érkező letölthető tartalmaihoz, ennek köszönhető, hogy a Bethesda a hétvége folyamán megerősítette a nagyvilág számára, február 22-én PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenhet a játék első letölthető tartalma, avagy a Dead Money.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Óriási rajongótábora van a sorozatnak, így minden ellenérzésem mellett megértem, hogy DLC-kel fejik a népet.

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja