Fallout: New Vegas: Datálódott a Lonesome Road DLC, további bővítmények várhatók a jövőben

2011. augusztus 26.
2.3101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda csapata a mai napra virradóra végre datálta a Fallout: New Vegas legfrissebb DLC csomagját, amely a Lonesome Road névre hallgat és várhatóan szeptember 20-tól lehet majd tölteni az Xbox Live-ról, a PlayStation Network-ről vagy PC-re a Steam-ről.

Utóbbi két platformra mintegy 10 dollár, míg a Microsoft masinájára 800 MS pontba kerül a bővítmény, amely legfrissebb híreink szerint nem az utolsó ilyen kiegészítés volt a sorban.

A cég ugyanis bejelentette még, hogy két további letölthető tartalom megjelenése is várható a játékhoz a jövőben, amelyek a Courier's Stash és a Gun Runners' Arsenal címre keresztelődtek és várhatóan szeptember 27-től már tölthetők lesznek a fentebb megnevezett platformokra. A 160 MS pontba vagy 2 dollárba kerülő Courier's Stash csomag a Fallout: New Vegas előrendelői ajándékait teszi elérhetővé, így a Caravan, Classic, Mercenary és Tribal pakkokat, míg a 320 MS pontba vagy 4 dollárba kerülő Gun Runners' Arsenal újabb fegyvereket és hozzájuk kapcsolódó fejlesztéseket tartalmaz majd.
Fallout: New Vegas legfrissebb DLC csomagját, amely a Lonesome Road névre hallgat és várhatóan szeptember 20-tól lehet majd tölteni az Xbox Live-ról, a PlayStation Network-ről vagy PC-re a Steam-ről.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

Falcon ****t sem ér!

válasz erre

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 6 napja

Ez a game ****t sem ér!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 7 napja

10 dolcsit megér mindenképp

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 7 napja

160-nak kéne lennie az alapcsomagnak, akkor megérné

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja