Esportban bővíti stratégiai partnerségét az Acer

2024. február 05.
9.7401
marco profilja, adatai
marco
Február 8 és 11 között kerül megrendezésre a következő ESL bajnokság Katowicében, amellyel kapcsolatosan az Acer bejelentette, hogy a rendezvénysorozat szervezőjével tovább mélyítette stratégiai kapcsolatát és megújítják partnerségüket.

Az ESL FACEIT Group (EFG) az e-sport bajnokságok egyik legnagyobb szereplője, amellyel több nagy hardvergyártó is folyamatosan kapcsolatban áll - leginkább mint szponzor - , ezért aki követi ezeket az eseményeket, azokat nem érte derült égből villámcsapásként a bejelentés, hogy az Intel és az Acer a napokban bejelentette kapcsolataik meghosszabbítását.

A fentiek értelmében exkluzív Original Equipment Manufacturer (OEM) partnerként az Acer gamer subbrand-je, a Predator biztosítja a felszerelést az EFG Counter-Strike 2 és Dota 2 versenyeken az idei évben. Az Intel és az EFG egyébként több mint 20 éve partnerek az esport területén, ehhez csatlakozott most az Acer is, a partnerség keretében az Acer Predator minden eddiginél több EFG-verseny exkluzív OEM-partnerévé válik a Counter-Strike 2 és Dota 2 rendezvényeken.

Ezek között találhatók az Intel Extreme Masters (IEM) 2024 rendezvények: Chengdu, Kína - Dallas, USA - Köln, Németország és IEM Fall helyszíneken, a teljes ESL Pro League 19. és 20. szezon, az ESL Challenger Jönköping, Svédország - Atlanta, USA - Katowice, Lengyelország, az Online DreamLeague 21, 22, 23 szezonok és az ESL One 2024 versenyei: ESL One Birmingham és ESL One Asia.
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ronalddo írta:
Az ESL-nek biztos megéri! röhögő smiley
Meg a játékosoknak, gondolom kapnak azért ezt azt ingyen.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mordorer írta:
Nehezen tudom elhinni, hogy bárkinek is megérik ezek a szponzorációk. Brutál nagy lufi ez az esport dolog.
Az ESL-nek biztos megéri! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Nehezen tudom elhinni, hogy bárkinek is megérik ezek a szponzorációk. Brutál nagy lufi ez az esport dolog.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja