Érkeznek a Kojima-játékok macOS-re

2023. június 05.
17.3801
marco profilja, adatai
marco
Elkezdődött az Apple fejlesztői konferenciája, a WWDC2023, ahol az első nagy prezentáció alatt külön szó esett a macOS-es videojátékokról, nagy meglepetésre pedig megérkezett Kojima-san is egy nagyszerű hírrel: érkeznek macOS rendszerre is a Kojima Productions játékai.

Első körben a Death Stranding Director's Cut kerül be a Maces App Store-ba - ez még idén elérhetővé is válik - , utána pedig érkezik a többi is sorban. Ahogy Hideo Kojima fogalmazott, egy új éra kezdődik most a Maces videojátékok történelmében.

Ehhez az Apple is megadja a kellő alapot, hiszen érkezik a Metal 3, ráadásként pedig egy Windows platformról portolást könnyítő app is a fejlesztők rendelkezésére áll hamarosan. Kojima egyébként megemlítette hogy nagy rajongója régóta a Maceknek, így személyesen is külön örül ennek az együttműködésnek. Remélhetőleg mások is követik a példáját és a jelenleginél is nagyobb számban érkeznek macOS-re a játékok, hiszen a szoftveres és hardveres alapok is bőven alkalmasak a megfelelő élményre minden játékhoz.
5 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 5 napja

Iszonyat jó hír!!!!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 5 napja

Ideje lenne hogy nagyobb arányban legyenek macen is játékok az egyszer biztos!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 5 napja

MS biztos örül.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 5 napja

Biztos hogy belöki a maces vonalat egy ilyen nyitás!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 5 napja

Na neeeeeeeee!!!!!!!! De nagy KIRÁLYSÁG!!!!!!!!

válasz erre
Death Stranding: Director's Cut
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt