Érkezik egy 1999-es Halo RTS több eleme a Master Chief Collection-be

2022. július 07.
40.3891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Kevesen tudják, hogy az eredeti Halo játékot még valós idejű stratégiai játékként tervezték kiadni, ráadásul Mac-re, ez a projekt pedig szépen csendben eltűnt és a stílus is változott, azonban most a 343 Industries mégis elhozza több elemét is a Master Chief Collection-be.

A fejlesztők ugyanis hozzáfértek a soha el nem készült játék munkapéldányaihoz, amiből rengeteg ötletet tudnak meríteni, sőt járműveket, környezeti elemeket, karaktereket is át fognak hozni a modern verzióba, állításuk szerint a múlt évezredből származó játék ugyanis hemzseg a jó ötletektől.

Ahogy a 343 munkatársai mondják:

Az RTS-korszak járművei történelmi szempontból nagyon érdekesek, de nem lesznek könnyű őket integrálni, és kevés olyan támogatási adatokkal (textúrák, animációk) rendelkeznek, amelyek első személyben jól néznek ki.

Azt sem tudjuk, hogy annak idején mit terveztek a tárgyakkal, mi volt a funkciójuk, mivel nem állnak rendelkezésre az adott korszak tervezési dokumentumai, és a játék mechanikájából kevés dologra tudunk következtetni az akkori tárgyakból. Még dolgozunk ezen a folyamaton, még több időre van szükségünk.


Hogy a különleges elemek mikor érkeznek meg a Halo: Master Chief Collection-be és pontosan milyen formában, még kérdéses, a fejlesztők azonban állítják, hogy nem kell sokat várniuk a játékosoknak.
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

De megnézném milyen volt ez a játék. Gondolom ez adta az alapját a későbbi RTS-eknek.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Kár hogy nem az egészet hozzák át!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Az de komoly! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ez rohadt menő projekt. mosolygó smiley

válasz erre
Halo: The Master Chief Collection
6.071 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja