Érkezhet a Last of Us a Fortnite-ba

2022. július 24.
32.4851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A hihetetlen - és sok játékos számára érthetetlen - népszerűségnek örvendő Fortnite már eddig is képes volt sokkolni minket a játékba érkező skinek, kosztümök, kiegészítők kifogyhatatlan tárházával, most pedig újabb csapás készülnek mérni az ízlésünkre.

Legalábbis ha hihetünk iFireMonkey és mások kiszivárogtatott pletykájának, akik az információt megszellőztették. Ahogy az a szóbeszédből kiderült, a Last of Us Remake - illetve Part 1 - szeptemberi megjelenésének idejére várhatjuk hogy Ellie és Darth Vader összecsapjanak a csatamezőn. Nemrégiben érkezett a Dath Vaderes frissítés ugyebár, és úgy tűnik, Ellie és Joel is érkezik a mókába.

Mivel az információk az XboxEra podcastjében hangzottak el, ráadásul nem csak ott erősítették meg ezt többen, hanem később mások is, így nagy a valószínűsége, hogy valóban érkeznek a Last of Us szereplői a battle royale-ba - a Sony és az Epic együttműködése egyébként sem lenne példa nélküli.


Fortnite már eddig is képes volt sokkolni minket a játékba érkező skinek, kosztümök, kiegészítők kifogyhatatlan tárházával, most pedig újabb csapás készülnek mérni az ízlésünkre.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Én kérek elnézést a játékosoktól a nevükben is.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Hogy süllyedhet idáig egy Sony? meglepett smiley szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Azt a szégyent. szomorú smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja