Érdekes részletek derültek ki az OD játékmenetéről

2024. május 13.
13.0771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hideo Kojimáról már megszoktuk, hogy bármihez is nyúl, abból igazi különlegesség lesz, és egyre inkább úgy tűnik, hogy OD című legújabb horrorjátéka kapcsán szintén nem hétköznapi élmény várja majd a rajongókat.

A megbízható forrásairól ismert DuskGolem által kiszivárogtatott részletek szerint ugyanis az OD nagyon különleges élményt kínál majd, amelyben a játékosoknak többféle médiát és médiumot is be kell vetniük ahhoz, hogy haladhassanak, így aktív és passzív élmény is vár majd ránk, hosszú filmszerű élményekkel kiegészülve, miközben a továbbjutáshoz gyakran kell információkat halászni például bizonyos weboldalakról.

A forrás szerint belső és külső nézet is lesz a játékban, ami segíti a karakter mozgását és tájékozódását. Egyre inkább kezdjük megérteni azt a kijelentést, amit Kojima maga tett játékáról, miszerint az OD hasonlóan más lesz, mint egykoron a Boktai: The Sun is in Your Hand volt Game Boy-on, ami egy fényérzékelőt használt, melyet először fel kellett tölteniük a játékosoknak, hogy a vámpírok ellen harcolhassanak.
OD című legújabb horrorjátéka kapcsán szintén nem hétköznapi élmény várja majd a rajongókat.'>
4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 6 napja

Érdekes megoldásnak találom, hogy nem csak a játékban kell dolgozni, hogy haladjon a történet. Ha jól van megoldva, igazán innovatív lehet egy ilyen játék. Várom, hogy végül mi sül ki belőle.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete

Hát ez nem lesz egyszerű az biztos! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete

Hát nekem elég bonyinak tűnik.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete

Várós cucc nagyon. Kíváncsi vagyok rá.

válasz erre
OD
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaGargameth profilja