Előrendelhető a RIFFMASTER vezeték nélküli gitár konzolokra és PC-re

2024. március 21.
4.9361
Remulto profilja, adatai
Remulto
A mai nap folyamán vált előrendelhetővé a RIFFMASTER címen futó vezeték nélküli gitár, amelyet a Performance Designed Products hivatalos oldalán vásárolhatunk meg, konzolokra és PC-re is.

Az első 500 vásárló külön ajándékban is részesül, így jobb lesz sietni, ha be akarjuk magunknak biztosítani ehhez a kiváló tervezésű gitárhoz pluszban járó csecsebecséket. A RIFFMASTER hivatalosan a Sony és a Microsoft által engedélyezett termékként érkezik a boltok polcaira mindazon játékosok számára, akik a Fortnite Festival játékmódban nem szeretnének tovább egér és billentyűzettel, vagy sima mezei kontrollerrel uralni a színpadot. Végre ténylegesen kezünkbe kerülhet majd a melódiák feletti irányítás.

A RIFFMASTER vezetéknélküli gitár két kiszerelésben vásárolható meg, az egyik az Xbox One, Xbox Series X/S és PC-s játékosok számára lett kitalálva, a másik verzió pedig a Playstation 4 és Playstation 5 felhasználók részére van jelen. Kaptunk egy hangulatos videót is az előrendelési opció elstartolásának örömére, amit alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Van erre igény? meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja