Elhunyt Robert Culp, a Half Life 2 Dr. Wallace Breen-je

2010. március 25.
2.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Robert Culp amerikai színész neve valószínűleg nem ismeretlen a mozifilmek fanatikusai előtt, az úriember ugyanis számos sikerprodukcióban mutatta meg a tehetségét a múltban (például Én, a kém sorozat), azonban hangjával - még ha nem is tudtuk pontosan - a játékosok nagy többsége is találkozhatott.
 

A nagyszerű tehetség volt felelős ugyanis a Half Life-sorozat, de leginkább a második részben teret kapott Dr. Wallace Breen karakterének szinkronhangjáért, ő keltette életre a kissé ellenszenves, ám nélkülözhetetlen karaktert. A jövőben azonban Robert bácsi hangját már soha nem fogjuk hallani...

A CNN értesülései szerint ugyanis Robert Culp a reggeli órákban Los Angelesben, egy parkban, kocogás közben elesett és beverte a fejét. Röviddel a kórházba szállítás követően pedig sajnos eltávozott az élők sorából. A játékosok Dr. Wallace Breen-je 79 évet élt, hangját örökre őrizzük szívünkben, munkássága előtt tisztelegve pedig emlékezzünk meg róla méltóképpen, akár betöltve a Half Life 2-t, akár megtekintve egy vele készült mozifilmet. Nyugodj békében Robert Culp, soha nem feledünk!


Elhunyt Robert Culp, a Half Life 2 Dr. Wallace Breen-je - 2. kép


1 hozzászólás

marco

13 éve, 7 hónapja és 3 napja

Egy jó színész, zenész, bármilyen ismert, vagy valamiért számunkra kedves ember elvesztése mindig nagyon szomorú, még ha személyesen nem is ismertük. Nem tudtam, hogy a HL2-ben ő volt az egyik szinkron. Ez számomra szomorú hír, nyugodjék békében!

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja