Elhalasztották a Forever Skies megjelenését

2022. november 16.
26.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Kitolták a Far From Home akció-túlélő játékának, a Forever Skies-nak tervezett megjelenési dátumát, a játéknak eredetileg még az év vége előtt kellett volna megjelennie, de most kiderült, csak 2023 első felében kap korai hozzáférést.

Az októberi Steam Next Festen a stúdiót rengeteg építő, pozitív kritika érte, ezért úgy döntöttek, hogy újraértékelik, milyen funkciókat akarnak a játékba, így például bővítenék a helyszíneket, a testreszabási lehetőségeket és a léghajó-javító rendszert. Akik a Steam Next részeként kipróbálták a posztapokaliptikus túlélési játék demó verzióját, még egy kicsit várhatnak a végleges változatra, mivel 2023-ra halasztották a Forever Skies korai hozzáférését.

A Forever Skies univerzumában az emberek a föld felett repülő léghajókon élnek, ugyanis káros porréteg van a földfelszínen, a Far From Home pedig további részleteket szeretne hozzáadni a lenti területhez, mielőtt megjelenne a korai hozzáférés.

A Forever Skies a tervek szerint PC-re Steamen fog megjelenni, emellett pedig érkezik Xbox Series X/S-re, valamint PS5-re is.
Forever Skies-nak tervezett megjelenési dátumát, a játéknak eredetileg még az év vége előtt kellett volna megjelennie, de most kiderült, csak 2023 első felében kap korai hozzáférést.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Már meg sem lepőd9m. Ha nem halasztanak valamit, na azon igen. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Csak kibírjuk valahogy. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Annyi baj legyen. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Hát nekem egyelőre nem hiányzik. Nem is hallottam eddig róla. röhögő smiley

válasz erre
Forever Skies
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja