Még nem kapott zöld utat a Five Nights at Freddy's mozifilm folytatása

2024. január 03.
14.6391
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2023-as esztendő egyik nagy meglepetése volt a horrorfilmek piacán az Öt éjjel Freddy pizzázójában, ami nagyon rövid idő alatt elképesztő sikert aratott és több rekordot is megdöntött, ami normál esetben útlevél a folytatáshoz.

Azonban a Blumhouse Productions egyik vezetője, Ryan Turek a Collider magazin munkatársainak elmondta, hogy esetükben ez egy kicsit bonyolultabb dolog, így bár nem zárja ki, hogy lesz folytatás, hiszen átütő sikert ért el, egyelőre azonban még nem kapott zöld utat a Five Nights at Freddy's mozifilm második epizódja, miközben korábbi híresztelések megerősítették, hogy tavasszal kezdik forgatni és még idén Halloweenkor a mozikba is kerül.

Ryan szerint a film nagyon sok pénzt hozott, Emma Tammi nagyszerű munkát végzett a rendezéssel, azonban mindennek ellenére még mindig a zöld lámpára várnak azzal kapcsolatban, hogy nekiláthassanak egy esetleges folytatásnak. Mi nem aggódnánk emiatt, ugyanis a Blumhouse elméletileg már berendelte a folytatást, ám valószínűleg technikai okok miatt nem kapott még hivatalosan zöld utat.
4 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát én nem is bánom ha nem jön.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ez nem jó hír.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát, nekem mondjuk nem jött be az első, szóval tőlem akár el is felejthetik. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Még az elsőt sem láttam, de érdekes a hír. Azt gondoltam, már legalább félig kész is van a folytatás. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja