Egy vadiúj előzetessel mutatkozott be az Overwatch 2 rókalánya, Kiriko

2022. szeptember 15.
4.7372
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Blizzard októberben érkező hero shooterének, az Overwatch 2-nek az új hőse, Kiriko stílusosan a felkelő nap országában debütált, a vadiúj előzetesben mozgás közben is megcsodálhatjuk a rókalányt, emellett az új batle pass rendszerről is kiderültek új infók.
 

Az új support hőssel kapcsolatban már korábban is szivárogtak ki infók, amik most teljes mértékben be is igazolódtak. Kiriko egy érdekes support/DPS hibridnek ígérkezik, gyógyítóként és sebző karakterként egyaránt megállja majd a helyét. A kunai tőreivel tudja majd támadni az ellenfeleket, a csapattársakat pedig a papír talizmánjaival gyógyítja majd.

A csengőjével rövid időre sebezhetetlenné teheti a szövetségeseit, képes lesz odateleportálni a csapattársakhoz, a passzívjának hála pedig a magas falak sem okoznak majd neki akadályt. A végső képességével egy szellemrókát idéz meg, ami sebzés és mozgásbónuszokat ad a szövetségeseknek.

Az új hős mellett az Overwatch 2 új battle pass modelljéről is lehullt a lepel. 9 hetente érkezik majd egy új szezon, amihez természetesen külön Premium Battle Pass is lesz különféle skinekkel, kozmetikai tárgyakkal. A loot boxok végleg kikerülnek a játékból, az online shopban pedig az Overwatch Coinokkal tudunk majd fizetni.

Egy vadiúj előzetessel mutatkozott be az Overwatch 2 rókalánya, Kiriko - 2. kép


Egy vadiúj előzetessel mutatkozott be az Overwatch 2 rókalánya, Kiriko - 3. kép


Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 4 napja

De ***** unalmas lesz ez a játék.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 4 napja

Semmit nem változott ez a játék az első részhez képest.

válasz erre
Overwatch 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja