Egy rendhagyó fesztivállal készül a Halloween ünnepére a Cult of the Lamb

2022. október 24.
5.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A kultista-szimulátorba is beköszöntött végre a "szellemes" szezon, a Cult of the Lamb egy tematikus frissítést kapott, amiben Halloweenes dekoráció, kultista kinézetek, egy új rituálé és még jópár Halloweenes tartalom érkezett a játékba a mai napon.

Nyakunkon a "tökös" ünnep, a Halloween, már csak egy hét a horrorrajongók karácsonyáig. A Massive Monster csapata is elkezdett rákészülni az ünnepi szezonra, a kultistás roguelike játékukat egy Halloweenes témájú frissítéssel pakolták meg. A Blood Moon Festival névre hallgató esemény rengeteg jósággal látja majd el az igazi hívőket.

Kapásból kaptunk egy új rituálét, ami visszahozza a szektánk elhunyt tagjait az élők sorába, a mi feladatunk pedig visszaterelni ezeket az eltévelyedett lelkeket a nyájunkba. Emellett a követőinket vicces Halloweenes maskarákba öltöztethetjük, a szekta otthonát pedig különféle dekorációkkal díszíthetjük ki, hogy teljesen átjárjon mindenkit a Halloweenes borzongás.

A Blood Moon Festival minden Cult of the Lamb szektatagnak ingyenesen elérhető, nem árt viszont sietni, mivel a Véres Hold nem lesz fenn sokáig az éjszakai égbolton, november 10-ig tart csak az ünnepi szezon a Cult of the Lamb-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Cult of the Lamb egy tematikus frissítést kapott, amiben Halloweenes dekoráció, kultista kinézetek, egy új rituálé és még jópár Halloweenes tartalom érkezett a játékba a mai napon.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 9 napja

Érdekes egy látványvilág. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 10 napja

Az a játék!!!! meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre
Cult of the Lamb
9.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja