Egy pixelgrafikus verekedős játékot kapunk jövőre Pocket Bravery néven

2022. augusztus 09.
4.6651
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Statera Studios csapata az EVO 2022 eseményen jelentette be készülő pixel art stílusú, oldalnézetes verekedős játékát, a Pocket Bravery-t, amihez egy ütős előzetest is leszállítottak nekünk.
 

A Pocket Bravery egy klasszikus verekedős játéknak ígérkezik, 2D-s harcok során fogunk különféle játszható hősöket irányítani. A fejlesztők szerint a játékot olyan klasszikusok ihlették, mint a The King of Fighters és a Street Fighter, a bunyós program a nagy elődök látványvilágát fogja ötvözni a modern verekedős játékok mechanikáival.

A játék több tucat karaktert vonultat fel, mindegyikük egyedi képességekkel fog rendelkezni. A programban helyt kapott egy edzés funkció is, szóval az újoncok hamar bele fognak rázódni a pixelgrafikus harcokba. Az összecsapások során nem árt majd figyelni a megfelelő kombinációkra, különféle kombó támadásokkal küldhetjük majd padlóra az ellenfeleinket.

Változatos játékmódok közül választhatunk majd, Arcade Mode, Story Mode és Survival Mode is elérhető lesz majd a Pocket Bravery-ben, ami előreláthatólag 2023-ban fog érkezni Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Nintendo Switch konzolokra és PC-re.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja,

Ezt mobilon még megérteném, de mit keres PS5-ön meg ilyenek?

válasz erre

Mordorer

2 hónapja,

Hű hát ez nagyon gyenge.

válasz erre

Mikee

2 hónapja,

Ronalddo írta:
Fú de kurvára uborkaszezon van gyerekek.
Kicsit sok volt ma a verekedős játék, úgy tűnik.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Fú de kurvára uborkaszezon van gyerekek.

válasz erre

Santonio

2 hónapja,

Nem túl izgalmas.

válasz erre
Pocket Bravery
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
EVO 2022
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja