Egy jeges világba visz a jövőre megjelenő Permafrost című túlélőjáték

2024. május 23.
4.9631
Botyi profilja, adatai
Botyi
A SpaceRocket Games és a Toplitz Productions bejelentették a Permafrostot, amely a mostanában népszerű túlélőjátékok egyik újabb címe lesz és egy havas, zord, nyílt világú városi környezetbe taszít bennünket.

Az alapfelállás szerint egy apokaliptikus holdfázis-jelenség nyomán az emberiség a kihalás szélén áll, miközben a világ az örök fagynak vetette alá magát. Túlélőként alkalmazkodnunk kell a csontig hatoló, fagypont alatti hőmérsékletekkel, amelyek hatással lesznek a karakterünk képességeire.

Járhatjuk a saját utunkat, de össze is foghatunk a társadalom újjáépítése érdekében: menedékházakat építhetünk, növényeket termeszthetünk és használhatjuk a működő járműveket is. A Permafrost egyjátékos és kooperatív lehetőséget is kínál majd akár 4 játékos számára és a tervek szerint 2025-ben jelenik meg a Steamen korai hozzáféréssel.

Nézd nagyban ezt a videót!Permafrostot, amely a mostanában népszerű túlélőjátékok egyik újabb címe lesz és egy havas, zord, nyílt világú városi környezetbe taszít bennünket.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 3 napja

Ez de fosch. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 4 napja

A téma jó lenne de ez a megvalósítás igen gyatra.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Hát nem néz ki valami ****án. röhögő smiley

válasz erre
Permafrost
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaBotyi profilja