Egy érdekes roguelike játék érkezik hamarosan Lethal Honor: Order of the Apocalypse néven

2022. augusztus 14.
4.6821
Mikee profilja, adatai
Mikee
A HandyGames izometrikus nézetű hack-and-slay kalandjátéka, a Lethal Honor az első előzetese alapján kifejezetten sötét hangulatúnak és brutálisnak ígérkezik, emellett a játékmenete is tartogat majd meglepetéseket.
 

A sztori szerint egy posztapokaliptikus világban kell az eldritch-lények hordáit megállítanunk, mindezt a nyolcvanas évek képregényeinek sötét, naturalista látványvilágával megfűszerezve. Számos hős közül választhatunk, akiknek a képességeit, tárgyait és felszerelését szabadon testre is szabhatjuk majd.

Érdekesség, hogy minden egyes procedurálisan generált szint úgy fog funkcionálni, mint egy képregénypanel, a játékmenet is ehhez fog majd idomulni, szóval biztosan nem lesz két egyforma harc. Minden egyes nekifutással egyre közelebb kerülünk majd a feloldható karakterekhez, akik mind egyedi háttérsztorival fognak rendelkezni.

A Lethal Honor: Order of the Apocalypse pörgős harcokat és kendőzetlen brutalitást ígér, a program PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch konzolokra és PC-re fog érkezni, pontos megjelenési dátummal sajnos még nem tudunk szolgálni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

zender

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Engem már ennyivel megvett.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

De jó az a grafika!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Eeeeeez naggggyon bejön!!!!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát ez tényleg érdekesnek tűnik!

válasz erre
Lethal Honor: Order of the Apocalypse
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja