Egy bug miatt teljesen kihaltak a Red Dead Online szerverei

2022. augusztus 03.
15.2921
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy tűnik, hogy a vadnyugati témájú akció-kalandjáték, a Red Dead Online végleg egy elhagyatott senkiföldjévé vált, a játékosok és a Rockstar után az NPC karakterek is elengedték a játék kezét.
 

Korábban már írtunk róla, hogy a Red Dead Online játékosai végleg eltemették a jobb sorsra érdemes vadnyugati kalandot, most pedig a Redditen számoltak be arról a furcsa bugról, ami miatt az NPC karakterek és az állatok is eltűntek a játék szervereiről.

A játékosok beszámolói szerint a városok teljesen kihaltak, a lovak üres kocsikat húznak, az emberek eltűntek a piacokról, továbbá a vadállatok is elhagyták a vadont. Állítólag napok óta fennáll ez a furcsa "szellemváros" jelenség, legtöbben PC-n tapasztalták a hibát, a mérges kommentek alapján viszont az Xbox- és a PlayStation-játékosok is belefutottak már ebbe.

A hiba amiatt is bosszantó, mert így sok horgászathoz kapcsolódó küldetést nem lehet teljesíteni, mivel a vizekből egyszerűen eltűntek a halak. A Rockstar korábban már jelezte, hogy nagyobb frissítések már nem érkeznek a játékhoz, arra viszont számítottunk, hogy ilyen gyorsan "kihalnak" majd a szerverek. Azért reméljük, hogy ezt a hibát minél előbb orvosolják.

4 hozzászólás

totyak

1 hete és 5 napja

Valószínűleg a kevesek egyike vagyok, de nekem a single sem igazán jött be. Mondjuk az is igaz, hogy már jól az elején feladtam. De ugyanígy voltam az első résszel is (azt legalább végig vittem).

válasz erre

Patrik94

1 hete és 5 napja

Teljesen kinyírták ezt a játékot, rohadt fura.

válasz erre

Mikee

1 hete és 6 napja

fighterlaci írta:
Nem kellett ahhoz már bug se.
Valóban, tettek róla a fejlesztők hogy a vadnyugat elnéptelenedjen.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Nem kellett ahhoz már bug se.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja