Deadpool & Rozsomák tartalmakkal gazdagodik a Fortnite

2024. július 09.
6.4311
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb izgalmas crossover lehetősége bukkant fel a Fortnite háza tájáról, lévén a megbízható forrásairól ismert ShiinaBR Twitter-csatorna szerint hamarosan Deadpool & Rozsomák tartalmak kerülhetnek a játékba.

Ezt a forrás arra alapozza, hogy a Deadpool & Rozsomák mozifilmhez kapcsolódóan a két főszereplő a legutóbbi sajtókörút során nemcsak újságírókkal találkozott, hanem Fortnite tartalomkészítőkkel is, aminek az oka teljes egészében tisztázatlan, de a kérdéses forrás szerint kétségtelen, hogy a film kapcsolódó tartalmainak videojátékos átültetése állhat a háttérben.

Ezt egyelőre senki sem erősítette meg, noha tény ami tény, nem is cáfolták a dolgot, de miután a Deadpool & Rozsomák nemsokára útnak indul és augusztusban új évad várható a Fortnite kapcsán, ezért a háttérben minden összefügg mindennel, már csak meg kell várni a bejelentést.

Fortnite háza tájáról, lévén a megbízható forrásairól ismert ShiinaBR Twitter-csatorna szerint hamarosan Deadpool & Rozsomák tartalmak kerülhetnek a játékba.'>
2 hozzászólás

zender

1 hete és 2 napja

Egyszerűen nem értem hogy képesek ledealelni..

válasz erre

Direktor

1 hete és 2 napja

Nem meglepő.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja